2014. október 30., csütörtök

Meseíró pályázat

Kedves Gyerekek

Meseíró pályázatot hirdetünk, melynek szereplőinek a Tündéreket és a Manókat neveztük meg.





Biztosan Te is szereted ezeket a kis meseszereplőket, így most arra bátorítunk Téged, hogy írd meg a saját mesédet, és küldd el nekünk az alábbi címre.

 Ha bármiben segítségre lenne szükséged,  - netán nem tudsz még írni  - akkor kérd meg Anyut vagy Aput, mert ne feledd, ŐK IS VOLTAK GYEREKEK!!!
Az Ő fantáziájukban is éltek, élnek ezek a varázslatos lények, akik ha kell megnevettetnek, ha kell megvigasztalnak, ha kell segítenek megkeresni egy királylányt.
Szóval KALANDRA FEL, és kezdjük meg a barangolást ebben a csodálatos mesevilágban, mely Óperencián innen és túl is nagyon sok gyermek kedvence.






  
A beküldési határidő: 2014.11.09. éjfél

Kérjük a ragadi.egyesulet@gmail.com emailcímre küldjétek a pályamunkákat.
Ne feledjétek ráírni: NÉV, ÉLETKOR, ELÉRHETŐSÉG ÉS A MESE CÍME.


Úgy dolgozzatok, hogy a zsűri nem ám akárkiből fog állni!
Egyenesen az Elvarázsolt Erdőből érkezik hozzánk ismét Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi, és ha nem tudnának dönteni, akkor még Őszanyó lesz a segítségükre!






Az eredményhirdetés és díjkiosztó,  
2014.11.16-án lesz a Szent Erzsébet Ünnep  
keretén belül, melyre a meghívókat az előtte levő időszakban közhírré tesszük!

Nagyon várjuk a sok szép mesét, kérlek eresszétek el jóóóóól a fantáziátokat. Kedvcsinálónak tettünk nektek ide egy pár mesehőst, hogy elindítsuk a mesétek fonalát. Ha kedvet érzel ahhoz, hogy a meséd mellé még rajzoljál is akkor ne fogd vissza magad! A rajz nem fog beleszámítani az értékelésbe, de a zsűri szerintem örömmel veszi, ha a barátaikat is megörökítitek és csodálatos színekkel színezitek.

JÓ MUNKÁT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése